Sierbestrating

Heb je altijd al gedroomd van een prachtige tuin waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten? Een tuin die past bij je persoonlijkheid en je woonstijl? Een tuin die het hele jaar door mooi blijft? Dan is Hovenierbedrijf Wernke iets voor jou!

 

Sierbestrating is bestrating die niet alleen praktisch, maar ook mooi is. Met sierbestrating kun je je tuin naar eigen smaak inrichten en vormgeven. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals beton, natuursteen, keramiek of gebakken bestrating. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren, vormen, maten en patronen. Zo kun je eindeloos combineren en experimenteren met sierbestrating.

 

Sierbestrating heeft veel voordelen voor je tuin. Het is duurzaam, kan kleurvast zijn afhankelijk van de gebruikte materialen en onderhoudsvriendelijk. Het kan tegen alle weersomstandigheden en slijt niet snel. Het geeft je tuin ook meer structuur, contrast en diepte. Het kan zorgen voor een mooie balans tussen groen en grijs. Het creƫert ook gezellige plekjes waar je kunt zitten, eten of spelen.

 

Wij kunnen alle soorten sierbestrating aanleggen. Of je nu houdt van modern, klassiek, landelijk of eigentijds, wij kunnen het allemaal. Wij kunnen je ook adviseren over het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van je sierbestrating.