Ontwerp & Aanleg

Heb je een tuin, maar ben je niet tevreden met hoe deze eruit ziet? Wil je graag een tuin die past bij je wensen, je stijl en je budget? Of wil je je tuin een complete make-over geven, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is Hoveniersbedrijf Wernke iets voor jou!

 

Tuinontwerp en aanleg is een dienst die bestaat uit het ontwerpen, aanleggen en inrichten van je tuin. Wij nemen je het hele proces uit handen, van het eerste idee tot de laatste plant. Wij zorgen ervoor dat je tuin een verlengstuk wordt van je huis, waar je het hele jaar door kunt genieten.

 

Deze werkwijze heeft veel voordelen voor jou en je tuin. Het bespaart je tijd, geld en stress. Het verhoogt de waarde en de uitstraling van je woning. Het bevordert de biodiversiteit en het milieu. Het zorgt voor meer comfort en tuinplezier.

 

Bij ons kun je rekenen op een professionele en persoonlijke service. Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp en aanleg en hebben ruime ervaring met verschillende soorten tuinen. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, en maken een ontwerp op maat. Wij werken met kwalitatieve materialen en planten, en garanderen een optimaal resultaat.